Zomerprogramma - KennemerRand

Logo SVKR
Ga naar de inhoud
Programma zomerseizoen (1 april 2024 - 31 sep 2024)
Sporten in de mooiste sportschool van Nederland: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Met elkaar in een groep betekent motivatie en stimulatie. Natuur, sporten en gezelligheid vormen een ideale combinatie. En vergeet niet de begeleiding door professionele trainers. Zo haal je meer uit je training.

Er is voor iedereen een passende training. Bij alle niveaus is het doel je lichamelijke conditie te behouden of te verbeteren en de spieren te versterken.

Alle buitentrainingen worden gegeven in de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang De Oase, tussen Aerdenhout en Vogelenzang.
Je betaalt voor toegang en parkeren. Jaarkaarten zijn voordelig en makkelijk.

De trainingen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, duur vijf kwartier, tenzij anders vermeld en vinden 's ochtends plaats.
Op dinsdag en woensdag worden ook 's avonds trainingen gegeven.

De trainingen gaan altijd door, behalve bij extreem weer, zie onze FAQ.
Hardlooptraining
Midden in de natuur hardlopen volgens een verantwoorde opbouw, afgewisseld met oefeningen voor balans en kracht, waarbij alle spieren aan bod komen.
En dat samen met medesporters die net als jij een goede conditie willen houden of krijgen, in een uitdagende omgeving.

Op woensdagavond om 19.00 uur hardlopen in groepen van verschillende niveaus (voor zover het aantal aanmeldingen dat toelaat).
Op zondag-, zaterdag- en woensdagochtend om 9.30 uur hardlopen in een gemengde groep waarin uiteenlopende niveaus toch aan hun trekken komen.

Prijs:  € 120
Duur: 75 min.

Start: woensdag 3 april 2024
Sportwalk conditietraining
Wil je niet hardlopen? Dan is sportwalk heel geschikt. Het is een combinatie van stevig wandelen en veel oefeningen met aandacht voor balans en kracht, waarbij alle spieren aan bod komen. Tussen de oefeningen door verplaats je je wandelend of,  als je dat wilt, in je eigen tempo een stukje hardlopend.

Met deze training werk je aan je algehele lichamelijke conditie en beweeglijkheid. Je bepaalt zelf hoe zwaar de belasting van je spieren en gewrichten is. En dat in de duinen, met alle soorten natuurlijke ‘uitdagingen’.

Op dinsdag- en woensdagavond aanvang 19.00 uur en op woensdag-, zaterdag- en zondagochtend aanvang 9.30 uur.

Prijs:  € 120
Duur: 75 min.

Start dinsdag 2 april 2024
Vitaal Fit
Je wilt blijven sporten, maar in een rustig tempo en zonder 'piekmomenten'. Ook als je knie-, heupproblemen of artrose hebt, hoef je niet te stoppen met sporten. De Vitaal Fit training is daarop afgestemd.
Vitaal Fit is een lichtere en aangepaste  vorm van onze sportwalk training.
Je werkt aan je basisconditie en coördinatie met kracht- en balansoefeningen, en toch worden je spieren en gewrichten ontzien.

Op maandagochtend om 9.30 uur een uur lang lekker actief zijn in de natuur.
Deskundige en veilige begeleiding is natuurlijk vanzelfsprekend.

Prijs:  € 95
Duur: 60 min.

Start maandag 1 april 2024
Nordic Walking conditietraining
Deze training is méér dan alleen maar lopen met Nordic Walking stokken!

In een stimulerende en enthousiaste groep met een deskundige Nordic Walking-trainer werken aan je algehele lichamelijke conditie.
En waar kan dat beter dan in de Amsterdamse Waterleidingduinen!

De training is geschikt voor iedereen die de basisvaardigheden beheerst, bijvoorbeeld als je een cursus hebt gevolgd van een INWA-gecertificeerde trainer.

Wil je Nordic Walking leren? Volg dan een basiscursus bij KennemerRand, klik hier.

Op vrijdagochtend om 8.30 uur en 10.00 uur.

Prijs:  € 120
Duur: 75 min.

Start vrijdag 5 april 2024
kennemerrand.nl

KennemerRand.nl - Bijgewerkt op 15-6-2024

Terug naar de inhoud