Inschrijven wintersportreis maart 2020 - Folgarida, Italië - Website van SV KennemerRand

Ga naar de inhoud
SponsorenSociale media

Sociale media
Inschrijfformulier wintersportreis maart 2020 - Folgarida, Italië
De met * aangegeven velden zijn verplicht in te vullen.


Man
Vrouw
lege regel

Tip

Tip

Tip

Tip

Deelname aan onze skireizen is voorbehouden aan leden van SV KenemerRand, leden van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) of leden van een regionale skivereniging aangesloten bij de NSkiV. Niet leden dienen lid te worden van SV KennemerRand. Schrijf je daartoe in via het inschrijfformulier voor lidmaatschap of donateursschap.

Ik ben lid van SV KennemerRand
Ik ben lid van de NSkiV
Ik ben lid van een regionale Skivereniging
Ik ben geen lid van een skivereniging, ik zal mij vandaag nog inschrijven als lid van SV KennemerRand


Wij verzoeken je dringend na het invullen en verzenden van dit formulier een actuele jpg-pasfoto te e-mailen naar: SVKreizen@hotmail.com

ja
nee Ik neem deel aan de reis naar Folgarida, verblijf in hotel Caminetto € 1.100,--
 Toeslag 1-persoonskamer € 155,--
 Toeslag voor 7-daagse skipas € 24,--
 Toeslag voor 8-daagse skipas € 48,--
 Toeslag voor 6 daagse SuperSkirama € 12,--
 Toeslag voor 7 daagse SuperSkirama € 38,--
 Toeslag voor 8 daagse SuperSkirama € 64,--
De toeristenbelasting (€ 1,80 p.p.p.n.) moet ter plekke worden voldaan.
Mededeling over de aanbetaling ontvang je van de Reiscomissie SV KennemerRand.

Speciale wensen (preferenties) die bij boeking worden opgegeven worden ter kennisgeving aan de reisorganisatie, de busmaatchappij en het hotel gemeld (maar worden niet gegarandeerd). Is een wens zó essentieel dat je alleen boekt als aan deze wens wordt voldaan, dan is er sprake van een essentie. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Voorkeursplaats in de bus (alleen i.v.m. wagenziekte). Uit veiligheidsoverwegingen bestaat de mogelijkheid dat de buschauffeurs de deelnemers een stoel toewijzen, waar wij geen invloed op hebben.
SV KennemerRand bemiddelt slechts tussen de deelnemer en de reisorganisatie. De reis wordt geboekt bij de reisorganisatie Interlodge, lid van de SGR (lidnummer 2633) en de ANVR (lidnummer 3735) en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Naast de voorwaarden van deze reisorganisatie zijn ook de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van het SGR van toepassing op onze reizen. SV KennemerRand zal derhalve geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor geleden schade in de ruimste zin des woords.

Let op! Controleer bovenstaande inhoud voordat je op onderstaande knop drukt. Ontbrekende verplichte velden worden aangegeven.
Door op onderstaande Verstuur-knop te drukken geef je definitief bovenstaande inschrijving voor de skireis door en ontvang je automatisch een e-mail als bevestiging van je aanmelding.
Overige aanvullende informatie over deze reis ontvang je ruim voor de vertrekdatum.

Door het invullen en het versturen van dit formulier ga ik akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens conform de privacyverklaring van SV KennemerRand.

SV KennemerRand - Bijgewerkt op 1-8-2020

Terug naar de inhoud