Wat is SV KennemerRand? - Website van SV KennemerRand

Logo KennemerRand
Ga naar de inhoud
SponsorenSociale media

Sociale media

Wat is SV KennemerRand?

ALG. INFORMATIE▼
SV KennemerRand is een sportvereniging voor conditietraining. Oorspronkelijk vooral gericht op skiërs, maar nu steeds meer voor iedereen. Wij trainen het hele jaar door. In de winter zowel buiten in de duinen als binnen in een sportzaal en in de zomer alleen buiten. Onze trainingen worden geleid door professionele trainers.

SV KennemerRand richt zich primair op bewoners van het gebied van Zuid-Kennemerland (vandaar de naam) en het noorden van Zuid-Holland. Globaal gezien Haarlem en omstreken met: Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Velsen, IJmuiden, Santpoort, Bennebroek, Hillegom, Haarlemmermeer en Spaarnwoude. Maar ook als je van buiten dit gebied komt ben je van harte welkom, we hebben bijvoorbeeld ook Amsterdammers binnen onze gelederen.

Buiten trainen we in de Amsterdamse Waterleidingduinen, de 'mooiste sportschool van Nederland', binnen in sportzalen.
SV KennemerRand biedt zijn leden een breed aanbod: Hardloopgroepen van beginners tot marathonniveau, nordic walking ook weer van beginners tot conditiegroepen, sportwalk voor wie zijn gewrichten wat minder wil belasten en 'low impact', voor wie het wat rustiger aan wil of moet doen (zonder piekbelasting). Buiten trainen we het hele jaar. In het zomerseizoen zowel overdag als 's avonds. In het winterseizoen alleen overdag.

De binnentraining (van begin oktober tot eind maart) is een prima fitnesstraining met extra aandacht voor je skiconditie, voor velen aan te raden! Ook binnen nu een 'winterfit low impact' training voor wie het met een lagere belasting wat rustiger aan wil doen.

Nog steeds zijn wij de skiërs niet vergeten: in de winter wordt bij de buitentraining aandacht besteed aan de spieropbouw voor het skiën! Maar er zijn ook veel deelnemers aan de trainingen die niet aan wintersport doen.

Bekijk hier onze promovideo:
Wintersportreizen
In de winter organiseren wij groepsskireizen. Gezellig met een groep gelijkgezinden een week skiën op je eigen niveau.

Waarom trainen bij KennemerRand?
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze trainers zijn professionals die zorg besteden aan een verantwoorde opbouw en die een gevarieerd programma bieden. Zij zijn vaak al jarenlang actief voor onze vereniging. Sporters zijn bij hen in veilige handen. Het trainen in een groep werkt stimulerend, er is gezonde competitie. En het is gezellig!

SV KennemerRand @2019      Bijgewerkt op 14-10-2019

Terug naar de inhoud