Inschrijven Nordic walking cursus - KennemerRand

Logo SVKR
Ga naar de inhoud
Inschrijfformulier Nordic Walking basiscursus
Dit inschrijfformulier is bedoeld voor wie Nordic Walking wil leren.
Twee maal per  jaar organiseren we voor belangstellenden een cursus 'Nordic Walking techniek'.
Om deel te kunnen nemen aan de cursus moet je lid zijn van KennemerRand.
Nieuwe (proef)leden of terugkerende ex-leden moeten zich dan ook als lid aanmelden via het afzonderlijke Inschrijfformulier Lidmaatschap.

Deelname aan onze activiteiten is voor eigen risico. De vereniging, bestuur en trainers kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, schade aan- of verlies van eigendommen.

Voor onze reguliere (nordic walking) trainingen schrijf je in via het inschrijfformulier voor de Zomer- of wintertraining.

De met * aangegeven velden zijn verplicht in te vullen.


Man
Vrouw

Geef hieronder de bankrekening voor de automatische incasso: 18 tekens zonder spaties of punten, beginnend met NLIk ben al lid van KennemerRand. Voor deze inschrijving wordt alleen het cursusgeld geïnd
Ik ben nog geen lid van KennemerRand en meld mij hierbij aan als nieuw proeflid

Proeflidmaatschap voor nieuwe leden is gratis t/m 31 maart van het lopende verenigingsjaar
Hierbij machtig ik de penningmeester van KennemerRand het cursusgeld af te schrijven van mijn bankrekening. Je kunt de bank altijd binnen 30 dagen opdracht geven om op grond van deze machtiging afgeschreven bedragen terug te boeken. Vink onderstaande vakje aan voor akkoord.

Door het invullen en het versturen van dit formulier ga ik akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens conform de privacyverklaring van KennemerRand.

SV KennemerRand - Bijgewerkt op 11-1-2023

Terug naar de inhoud