Midsummer Night Walk met Picknick in Waterleidingduinen - SV KennemerRand

Logo KennemerRand
Ga naar de inhoud

Midsummer Night Walk met Picknick in Waterleidingduinen

Lees verder > Lees verder diversen
Start  19.30 uur Zwanenmeertje Zandvoort
Wandeling ca. 15 km

De 8e editie van de Midsummer Night Walk wordt gelopen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. We lopen tot zonsondergang in het noordwestelijke duingebied. Onderweg een paar stops om te genieten van flora en fauna in het duingebied waar we met de trainingen nooit komen. Voordat we in het donker over het strand terug lopen nuttigen we de meegebrachte hapjes en drankjes.
Uiteraard hopen we op mooi weer zodat we kunnen genieten van een mooie zonsondergang (22.02 uur). Voor wie niet eerder heeft mee gelopen: het is een unieke ervaring om in het donker langs het water terug te lopen.

Verzamelen 19.15 uur bij het Zwanenmeertje in Zandvoort aan de Frans Zwaanstraat.
Bij te slecht weer gaat de wandeling niet door en word je gemaild en/of gebeld. Geef bij je aanmelding daarom ook je mobiele telefoonnummer door zodat je bereikbaar bent. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze wandeling.
TIP: Neem een windjack, wat warme kleding en een vuilniszak om op te zitten mee. Uiteraard in je rugzakje met wat lekkers voor onderweg.

Alle sportieve deelnemers aan de trainingen en hun vrienden en vriendinnen zijn welkom. Zowel de Nordic Walkers (met poles), wandelaars en hardlopers van KennemerRand.

Aanmelden voor dit evenement kan door een mail te sturen naar Mette van der Ven: mvanderven@ziggo.nl.
Vermeld in je mail het aantal en de namen van deelnemers die je opgeeft en alle mobiele telefoonnummer, zodat een ieder door de organisatie bereikbaar is.

SV KennemerRand @2018      Bijgewerkt op 8-12-2018

Terug naar de inhoud