Nieuwsbrief september 2022

Logo SVKR
Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief september 2022

KennemerRand
Gepubliceerd door Hans Hoogeveen (voorzitter) · Don sep 01 2022
De  zomertraining zit er bijna op.
De laatste training is op zondag 18 september.  Wij kunnen terugkijken op een eindeloze zomer, met prachtig weer en weinig  regen. Soms misschien iets te warm en te droog. Dat was voor het bestuur  aanleiding om het Hitteprotocol van NOC/NSF als richtlijn aan de trainers mee te  geven. Op basis van dit protocol kunnen wij ook onder deze extreme  omstandigheden veilig en verantwoord blijven trainen. Zelfs met code oranje!  Maar niet als het KNMI weercode rood afgeeft. Dan worden er geen trainingen  gegeven.

De  trainersbezetting was vooral in augustus aan de krappe kant omdat enkele  trainers op vakantie waren. De samenwerking van de trainers was echter  voorbeeldig door voor elkaar in te vallen. Ook de constructieve opstelling van  de leden was plezierig toen groepen werden samengevoegd. Zo zijn we deze maand  soepel doorgekomen. Echte verenigingsspirit om het met elkaar zo op te lossen.

Goed  nieuws is dat wij op 14 september weer een gezellige zomerafsluiting kunnen  houden. We beginnen om 19.00 uur met een gezamenlijke training voor alle  deelnemers aan de zomertraining in onze vertrouwde Amsterdamse  Waterleidingduinen. Aansluitend sluiten we vanaf 20.00 uur het seizoen af bij  Pannenkoekenhuis de Oase met een drankje en een saté- of vegetarisch buffet.

Die avond krijgen Elise en Arjo extra  aandacht omdat zij hun zilveren jubileum als trainer bij de vereniging hebben  bereikt. Met veel passie en plezier laten Elise en Arjo de leden al 25 jaar  draven en zweten in de duinen.
Jaap  Cashoek is tijdens de training op woensdagavond en zondagochtend door  collegatrainers en leden luid toegezongen voor zijn 75e verjaardag. Hoewel Jaap  nog zeer gedreven en energiek de leden weet te inspireren om tijdens de training  een stapje extra te doen, heeft hij aangegeven zelf een stapje terug te doen.  Wij zijn Jaap dankbaar dat hij inzetbaar is als vaste invaltrainer en dat zijn grote kennis en ervaring beschikbaar blijft voor de vereniging.

Op  1 september is de inschrijving geopend voor de wintertraining.
De eerste  training start op maandag 26 september. Dit is een uitstekende gelegenheid om  aan het begin van het winterseizoen een introducé(e) mee te nemen voor een  gratis proefles zodat jouw gast kennis kan maken met de trainingen van de  leukste vereniging in de mooiste sportaccommodatie van Nederland. Het is de  bedoeling dat jij als trainingsbuddy van je introducé(e) in dezelfde groep mee  traint. Meld het bij aanvang even aan de trainer van dienst.
Meld  je snel aan voor de wintertraining, dan kunnen wij aan  de slag met de planning van de trainingen en de indeling van de trainers.
Wij  hebben er allemaal weer zin in!
Wij  ontmoeten je graag op de afsluitavond op 14 september!

Met  sportieve groet,
Namens het bestuur van de SV KennemerRand
Hans  Hoogeveen


KennemerRand.nl - Bijgewerkt op 20-7-2024

Terug naar de inhoud